Rólunk

A Medikids ars poeticája

A Medikidsben mindig a gyermek van a középpontban. Arra törekszünk, hogy a legújabb ismeretekkel, legjobb tudásunk szerint segítsünk az Ön gyermekének egészségügyi vagy pszichés problémájára megoldást találni. Szakembereink — maguk is gyakorló szülők — kiemelkedő színvonalat garantálnak.

 

Általános tény, hogy a gyermekorvosok csak akkor találkoznak a gyerekkel, amikor már baj van. Pedig olyan jó egészséges gyerekeket látni, és annyi tapasztalatunk gyűlt össze, hogyan lehetne megelőzni számos betegség kialakulását.

A gyógyítás mellett a legfőbb célunk az, hogy időben konzultáljanak a szülők munkatársainkkal. Ezért mi, a Medikids Gyermekgyógyászati Központ szakemberei egy helyre hoztuk mindazt a tudást, gyakorlati tanácsokat, tanfolyamokat, eszközöket, amelyek a gyermekek egészséges fejlődést segítik.

Központunk egyedülállóan széles spektrumú szakmai központ. A Medikidsben egy csapatban, egymással karöltve dolgozik csecsemő- és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, neurológus, nefrológus, pulmonológus, allergológus, bőrgyógyász, pszichológus, endokrinológus, diabetológus, dietetikus, fül-orr-gégész, nőgyógyász, urológus, radiológus, kardiológus, sebész, infektológus és homeopátiás szakember. Ez a kis pácienseink számára a legoptimálisabb és legeredményesebb kezelési körülményeket garantálja: házon belüli gyors kivizsgálási időt, azonnali konzultációs és beavatkozási lehetőséget − ami sok esetben egyet jelent a pontos kórismével és a hatékony segítséggel. Ha mi nem tudjuk megoldani problémájukat, mert ilyen is előfordul, nem engedjük el az Önök kezét. Együttműködésben hívunk specialistákat, felkutatjuk a család számára a legkönnyebb, és a leginkább megnyugtató megoldást.

Hitvallásunk szerint a gyermek sikeres gyógyulásának háromszöge a harmonikus együttműködés gyermek, szülő és orvos között. A szülő oldaláról elengedhetetlen az orvos és a kezelés elfogadása, a gyermek oldaláról a gyógyulni akarás, az orvos oldaláról pedig a gyógyítás formájának alapos és pontos megbeszélése, az új tudományos gyakorlatot követve. Emellett a felírt gyógyszerek, és egyéb gyógyulást segítő eszközök használatában, valamint a gondozási műveletek elsajátításában képzett és rutinos szakápolóink sietnek a család segítségére.

A Medikids teljes csapata emberséggel, együttérzéssel és a legmagasabb szintű ellátásra való törekvéssel gyógyítja a gondjaikra bízott gyermeket és felnőttet. A mögöttünk álló több évtizedes szakmai tapasztalat, a gyermekek iránti szeretet és a családok iránti elkötelezettség a Medikids Gyermekgyógyászati Központ minden építőelemében benne van. Ezt szeretnénk minél több család számára segítségül ajánlani, és gyógyító munkánkkal nap, mint nap tovább építeni.

 

 

Vezetőség

 

Mottónk: szolgálunk és szolgáltatunk! Orvosként szolgáljuk pácienseinket, betegeink kivizsgálását és gyógyulását tartjuk a legfontosabb szempontnak, ugyanakkor szolgáltatunk is, a szó XXI. századi értelmében, a legkorszerűbb orvosdiagnosztikai eszközök és technikák alkalmazásával, továbbá informatikai alapú betegirányítási, bejelentkezési és leletkezelési rendszerünkkel. Válogatott, jól képzett orvos munkatársaink tudásáért és hozzáállásáért kezességet vállalunk. Folyamatos fejlesztéseinkkel javítjuk a rendelő körülményeit, kényelmét, innovatívan bővítjük szolgáltatásainkat. Kérjük, amennyiben bármilyen kérése, javaslata van, esetleg elégedetlenségét kívánja közölni velünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:

Dr. Timmermann Gábor

orvos igazgató

Dr. Vleskó Gábor

orvos igazgató

Rólunk mondták

 

V. Beáta: Köszönjük segítőkészségüket és kedvességüket. Ajánlás útján mentünk a Medikidsbe és nem csalódtunk. Jó volt olyan egészségügyi intézményben járni, ahol az orvost valóban érdekli a kis beteg és az íróasztalnál ülő kedves hölgy a számtalan telefon és adminisztráció közben is vette a fáradtságot, hogy Jerry egeres matricát keressen nekünk.  Köszönjük a a három éves srácunkon vérvételt profin végző kolléganő kedvességét és a szuper matricát, amitől még a seb is gyorsabban gyógyult 🙂

 

FoglaljOrvost.hu csapata: (…) büszkék vagyunk, hogy ilyen partnerrel és orvos gárdával dolgozhatunk! Mindig jó szívvel ajánljuk minden kedves kis betegünknek. Nem mellékesen mi magunk is már kipróbáltuk két saját lurkóval a MediKids Csapat szuper munkáját.

Sz. Ildikó (Dr. Miss Melindáról, a Medikids gyermek-gasztroenterológusáról): Ma ismét nála jártunk, immár 8-ik éve, kedvesebb, segítőkészebb, és jobb doktornénit nem ismerünk! Köszönjük.

B. V. Réka: Mindenkinek javasolni tudom a Genium-Medikids magánrendelőt. Kismamaként is, anyaként is jártunk már vizsgálatokon és kértünk szakvéleményt. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon meg voltunk elégedve. Gratulálunk a színvonalas munkához, további sok sikert!

Gy. Hajnalka: Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szolgáltatás minőségével és a kezelő orvos alaposságával!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Köszönet a Genium-Medikids összes dolgozójának!!

M. Á. Stefánia: Csak ajánlani tudom minden szülőnek. Az ott dolgozó emberek kedvesek, segítőkészek.

T. Anikó: A doktornő nagyon kedves volt az egész vizsgálat alatt kislányunkkal, velünk pedig kommunikatív. Az alaposságról nem is beszélve. Így képzelek el egy felkészült gyermekgyógyászt. Köszönjük Dr. Kiss Melinda munkáját.

T. Zoltán: Nagyon jó koncepció, profi hozzáállás, kiváló szakmai és tulajdonosi háttér.

V. Viktória: A központban minden tökéletesen működik, örülök, hogy rátaláltam!

S. Brigitta: Mindenkinek csak ajánlani tudom. Messze felülmúlja az intézményben dolgozó emberek kedvessége, segítőkészsége a többi egészségügyi intézményeket. Gyors és megbízható diagnózis, megfizethető árakon!

Dr. Cs. Krisztina: A rendelő gyönyörű, modernül felszerelt, mégis otthonos, megnyugtató hangulatú, az ott dolgozó orvosok magas szinten képzettek, tudásuk legjavát kedvesen, megértően, professzionálisan közvetítik.

F. V. Anna: Frekventált helyen van, barátságos a légkör, modern a technikai berendezés, kiváló a szakértelem alaposak, kedvesek, nagyon odafigyelnek. Ide bármikor szívesen jövök.

V. Viktória: Tökéletes minden, én már sok helyen voltam de ilyen kedvességgel még nem volt részem!

M. Eszter: Mindenkinek ajánlom a Genium-Medikids-et minden szempontból. Jó érzés egy olyan egészségügyi intézménybe elmenni, ahol kedvesek, segítőkészek és az ember a diagnózisban is biztos lehet.

G. Sz. Bernadett: Személy szerin én meg voltam elégedve, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a klinika dolgozói. Gyermekeknek jól felszeret várakozó, így felszabadultabban tudtunk kislányommal felkészülni a vizsgálatra.

Forrás: facebook.com/MedikidsOfficial, Medikids véleménydoboz, házipatika.com, FoglaljOrvost.hu